Esküvői szolgáltatók adatvédelmi nyilatkozat

 1. Adatvédelmi nyilatkozat

  Az Ön által megadott adatokat a Mindtech Kft. a szolgáltatás biztosítása érdekében tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre vagy a szolgáltatás biztosításnak érdekében szükséges. Harmadik fél a Mindtech Kft. -től kapott adatokat kizárólag a szolgátatás biztosítása érdekében használhatja fel, ezen felül semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor az EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679  (GDPR) rendeletének megfelelően járunk el. Alkalmazásaink tervezésénél a “Data protection by design” irányelveket követjük, a működés biztosításához szükséges minimális adatot tárolunk.

 2. Az alkalmazás által tárolt adatok
  (a) Regisztrációs adatok
  1. Az alkalmazásban megadott e-mail cím
  2. Az alkalmazásban megadott név
  (b) Vállalkozás adatok
  1. Név
  2. Telefonszám
  3. Email cím
  4. Cím
  5. Kapcsolattartó neve
  (c) Egyéb adatok
  1. Egyéb, a fenti kategóriákba nem sorolható, alkalmazásban megadott adatok, pl. posztok, képek, leírások, kommentek, stb.Szolgáltatásaink körének bővítésével jelen nyilatkozatot frissíthetjük, kérjük ellenőrizze rendszeresen az alkalmazás adatlapján található “Adatvédelmi irányelvek” lapot.
 3. Felhasználási feltételek

Az alkalmazásban tilos bármilyen nemű, uszító tartalom, szexuális tartalom, valamint minden nemű törvénysértő tartalom feltöltése, megjelenítése, továbbítása.

Az alkalmazás felhasználók által generált tartalmat jelenít meg, illetve továbbít, ezen tartalomért a Mindtech Kft. nem vállal felelősséget. Az alkalmazás letöltésével elfogadja az adatvédelmi nyilatkozatot és a felhasználási feltételeket.

Amennyiben bármilyen nemű visszaélést tapasztal az alkalamzás használata során, kérjük jelezze a mindtechapps@mindtechapps.com – címen.