Rólunk

A Mindtech Apps ikonjaMindtech // Alkalmazások

A Mindtech  egy innovatív alkalmazás fejlesztő cég.
Célunk hogy forradalmi megoldásokat használó, egyedülálló applikációkat fejlesszünk Android és iOS rendszerű okostelefonokra.

Fejlesztéseinknél kiemelt szempont a minőség, precizitás valamint a társadalmi felelősség vállalás. Csapatunk fiatal kutatókból és szoftverfejlesztőkből áll, akik egytől-egyig igazi megszállottjai a programozásnak.


Kép Králik Tamásról a Mindtech ügyvezető igazgatójárólKrálik Tamás // Ügyvezető

A Mindtech alapítója és ötletgazdája. A cég első alkalmazása egyedülálló módon ötvözte a legkorszerűbb EEG technológiáit az okostelefonok világával. Tamás találmányát rangos nemzetközi elismerésekkel díjazták.

A cég orvos technológiai alkalmazásai bezártság-szindrómás betegek mindennapjait könnyítik megi. A Mindtech csapata jelenleg is dolgozik EEG szenzor alapú, agyhullámokat feldolgozó alkalmazásain.


Az IEEE Brain Hackaton programozó verseny logójaInnováció

Legelső alkalmazásunk, a MemoryBlink a világon az első EEG alapú, pislogás-vezérelt mobil-applikáció.  Az app paralízises beteg számára, készült és teljesen új  irányvonalt teremtett a mobilapplikáció fejlesztésben.

Nagy büszkeségünk, hogy a MemoryBlink lett a 2016-ban megrendezett Falling Walls Lab innovációs verseny győztese.

Csapatunk  innovatív alkalmazásai a pislogások valamint agyhullámok detektálására a  Neurosky EEG fejpántot használják.  Az agyhullámok detektálása mind az orvosi diagnosztika területén, mind pedig a figyelmi-szint mérésénél hasznos segítséget nyújthat. A Mindtech csapata az IEEE BrainHackathon  maratoni programozó versenyén egy további agy-számítógép kapcsolat alapú alkalmazást fejlesztett le kevesebb mint 48 óra alatt.

Hiszünk abban, hogy az általunk nyújtott innovációs technika a szoftverfejlesztés bármely területén az élen járhat. Alkalmazásához kapcsolódóan számtalan új ötlettel és mindig tettre kész csapattal várjuk jelentkezését!


A 2016-os Falling Walls LAB és a BVK BE Smart versenyének logójaElismerések

A Mindtech első applikációja, a MemoryBlink, első helyezést ért el a Falling Walls Lab budapesti országos innovációs versenyén és a világdöntő 100 legjobb találmánya között szerepelt a verseny berlini döntőjében.
Jelenlegi rehabilitációs EEG alapú alkalmazásaink között a MemoryBlink mellett megtalálható még egy pislogással vezérelhető e-book olvasó is, mely a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány által rendezett Be Smart startup innovációs versenyen szintén az élre került.


A PPKE-ITK és a MTA TTK Kognitív Idegtudományi és Pszichológiai Intézetének logójaPartnereink

Terápiás és orvosi technológiás applikációinkat a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Információs Technológiai és Bionikai Karával és a Magyar Tudományos Akadémia (MTA) Kognitív Idegtudományi és Pszichológiai Intézetével közreműködve fejlesztjük.