Szolgáltatásaink

Egy ceruza szimbóluma Dizájn – Vázold fel az alkalmazást

Bármilyen elképzelésed van leendő alkalmazásod dizájnjáról, oszd meg velünk! Egy egyszerű Paint-es ábra,  vagy egy Adobe Illustratorban rajzolt komplett terv is megfelel. Professzionális dizájnereink lenyűgöző felhasználói felületté alakítják ötleteid.

Egy fogaskerék szimbóluma  Tervezés – mutasd be nekünk alkalmazásod

Egy webshopot szeretnél meglévő weboldalad alapján? Esetleg egy hasznos eszközt üzleti partnerednek? Vagy egy egyedi kommunikációs megoldást? Szeretnéd ha alkalmazásodat integrálnánk már létező rendszereddel? Próbálj meg annyi részletet megosztani velünk amennyit csak tudsz!

Egy Androidos mobiltelefon és annak beállítások menüjének szimbóluma Fejlesztés – légy részese a folyamatnak

Hiszünk benne, a folyamatos kommunikáció a kulcs ahhoz, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki appodból! Ha viszont nincs időd a rendszeres konzultációkra, ránk is bízhatod a dolgot.

Egy radar képének szimbóluma Projekt követés – tartsd szemmel alkalmazásodat

A fejlesztés során a munkafolyamat felügyeletéhez a Mindtech Tracking System-et használjuk, mely segítségével pontos képet kapsz projekted állapotáról. Ez is biztosítja számodra, hogy alkalmazásod időben elkészül.

Az Androidos telefonok adat feltöltést jelző szimbóluma  Publikálás – Ingyenes vagy fizetős?

Ha szeretnéd, készítünk számodra egy Google Play vagy App store fiókot, ahol saját neved alatt adhatod ki alkalmazásodat. Amennyiben ezt nem igényled, a publikálás a Mindtech fejleszői fiókjából történik. Ha nem vagy tisztábban a publikálási feltételekkel, kérdezz tőlünk nyugodtan!

Egy smile azaz "mosolygós arc" szimbólum UX tesztelés –  a kiemelkedő felhasználói élményért

Előfordulhat, hogy az alkalmazás amit terveztél egyszerűnek tűnik számodra, de felhasználóidat mégis összezavarja. Hogy ezt kiküszöböld, érdemes felmérni igényeiket a tervezés előtt és leendő felhasználókon tesztelni az appot, mielőtt a végleges verzió a boltokba kerül.

Két stilizált embert ábrázoló szimbólum  Támogatás és frissitések – a fejlesztés nem ér véget a publikálással

Szeretnéd ha alkalmazásod mindig naprakész lenne és megfelelne a legfrissebb trendeknek, elvárásoknak? Lehetséges, hogy a piaci igényeknek megfelelően később módosítanál appod működésén? A Mindtech Apps csapata az alkalmazásod kiadása után is rendelkezésedre áll!

AZ Androidos okostelefonok letöltést szimbolizáló ikonja   Reklám kampányok – a legjobbaknak is szüksége van promócióra

“Csak rakjátok ki az appot, a letöltések úgyis jönnek majd maguktól” – Sajnos ez legtöbbször nem így működik. Hirdetés nélkül alkalmazásod elveszhet az appok tengerében és sokan nem is tudnak majd róla, hogy létezik. Amennyiben igényled, a Mindtech Apps megtervezi számodra alkalmazásod promócióját, és felhasználókat szerez legújabb fejlesztésedhez.